Forlaget Compassion

Forside » Susanne Brøgger

Susanne Brøgger

Reklamer

Susanne

En helt almindelig familie, en helt almindelig karriere, dejlige børn og så lige pludselig er livet fuldstændig anderledes. Hvordan tackler man det? Hvad har man af redskaber, når livet rammer uventet på den ene eller anden måde? Ingen – men heldigvis kan gode venner ofte guide én i den rigtige retning.

Min egen indre udvikling startede for 6 år siden og når man først er startet, får man lyst til at blive ved. Jeg rejste første gang til Abadinia i februar 2010 og blev fuldstændig betaget af den store kærlighed, stedet rummer, og den store indflydelse det har på alle, som besøger stedet, uanset om man søger fysisk eller åndelig healing eller udvikling. Det er derfor med stor fornøjelse, at jeg gennem rejseselskabet Weforyou har fået mulighed for at hjælpe andre mennesker til at opleve dette ved at være guide på ture til John of God.

Jeg mødte nemlig grundlæggerne af Weforyou i Sverige, Inez Abrahamzon, Mariana Nagy og Ulla Alvarsdotter og det gav mig lyst til at arbejde sammen med dem omkring rejser med fokus på krop, sjæl og sind. Virksomheden Weforyou er en ideologisk båret virksomhed og drives uden private profitinteresser. Alle aktiviteter præges af helhedstanken om, at krop, sjæl og ånd har lige stor værdi og er indbyrdes afhængige.

Udover rejsevirksomheden er nu også udgivelse af bogen Tro Flytter Bjerge kommet til.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: