Forlaget Compassion

Forside » Rejser til John of God

Rejser til John of God

2013-11-12 13.59.58IMG_4639Healingrejser til John of God i Brasilien

Rejseselskabet Weforyou arrangerer healingrejser til John of God i Brasilien.

Alle aktiviteter i Weforyou er kendetegnet ved en holistisk tilgang, hvor krop, tanke og sjæl betyder lige meget. Det betyder i praksis, at alt hvad vi gør fokuserer på alle tre dele.

Læs mere om rejser og rejsetidspunkter med Weforyou.

 

John of God, Casa de Dom Inácio – “Jag helbreder ingen, den der helbreder er Gud”

João Teixeira de Faria er i Skandinavien mest kendt som John of God, hvilket er en oversættelse af hans brasilianske kælenavn. Hans arbejde er i den sidste tid vist på tv i mange lande. Den meget kendte forfatter Wayne Dyer har lige lavet et interview, hvori han fortæller, hvordan han er blevet healet af John of God.

I over 50 år har han healet mennesker. Og i mere end 20 år har han været at finde hver onsdag, torsdag og fredag på Casa de Dom Inácio for at møde mennesker fra hele verden. Alle er velkomne, og alle behandles med lige stor respekt. Fattige og rige, børn, nysgerrige, åndeligt søgende eller syge. Der er utallige beretninger om, hvordan Joäo har healet sygdomstilfælde, som det almindelige sygehusvæsren har opgivet.

João Teixera de Faria voksede op under meget enkle forhold i det centrale Brasilien. Hans mor var en hårdt arbejdende i hjemmet og hans far var skrædder. João var den yngste af fem brødre og en søster. Da han var seks år, begyndte hans at hjælpe faderen som tilskærer. Efter to års skolegang tvang fattigdom João til at slutte i skolen og begynde at arbejde fuldtid. Han har slidt som brøndgraver, murer og haft andre tunge arbejder. João har aldrig genoptaget sin skolegang, og han kan i dag hverken læse eller skrive.

Da Joâ0 var ni år, blev man for første gang opmærksom på hans evner, da han forudsagde en ødelæggende storm. Som 16-årig mødte han Rita av Cascia, en katolsk helgen, som bad ham gå til Kristus Forløserens spiritistcenter. Da han ankom, blev han  hilst velkommen og besvimede. Da han vågnede op flere timer senere, havde han healet mere end 50 mennesker.  João havde inkorporeret Entiteten*) Kong Salomon og forsamlingen var henført over hans evner. João selv blev forvirret over hændelsen og hævdede stædigt, at han intet havde gjort men blot var besvimet. Men fra den dag indledtes en flere måneders lang åndelig undervisning og vejledning og medium João, som han begyndte at blive kaldt, blev anvist at vie sit liv til at give healing til andre. Og det har han også gjort!.

I de første år blev medium João ofte forfulgt af repræsentanter fra medicinske og religiøse retninger. Medium João fortsatte sit arbejde md at heale andre ved siden af sit arbejde som skrædder. Efter at have opereret en fremgangsrig militærlæge, blev han beskyttet af militæret i flere år.

*) Inkorporerer = Medium João overlader sin krop til en entitet og denne stiger ind i kroppen, mens personen João sover. Medium João kaldes derfor for et fuldtrance medium.

“For de som tror, behøves ingen ord, for de som ikke tror, rækker ingen ord”
Dom Inácio de Loyola


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: