Forlaget Compassion

Forside » Ikke kategoriseret » Forlaget Compassion

Forlaget Compassion

Reklamer

Ingenting er tilfældigt. Så meget ved jeg. Da jeg i 2009 læste min første bog om John of God vidste jeg med det samme, at ham måtte jeg besøge.

Jeg rejste første gang til John of God i 2010 og siden da er jeg blevet godkendt som guide i Casaen. Jeg har rejst sammen med mennesker, som alle har hørt deres sjæl kalde og som har besøgt John of God på Casa de Dom Inacio midt i Brasilien. Og ingen rejser til John of God uden at få noget med hjem. Det er en oplevelse for livet – for krop, sind og sjæl.

I oktober 2013 købte en af mine gæster på rejsen Cash Peters’ bog “A Little Book about Believing”. Hun var begejstret. Meget begejstret! For mange af de spørgsmål, som Cash Peters stiller i bogen var spørgsmål, hun selv havde stillet og undret sig over. Hun blev også begejstret over svarene, for de vakte genklang i hende. At vores samfund på mange måder er rigt, men på samme tid så fattigt. I takt med at vi er blevet rigere hvad materielle goder angår, bliver vi mere stressede og syge. Vi lider af mindreværd, depressioner og får kræft og andre livstruende sygdomme.

Da jeg selv læste bogen, kunne jeg kun dele begejstringen. Og jeg er meget glad for at “Tro flytter Bjerge” nu også kan læses på dansk. Nu har endnu flere mulighed for at overveje Cashs spørgsmål og vi kan dele ideer og overbevisninger om, at der findes en anden måde at betragte tingene på.

Forlaget Compassion er en ideologisk båret virksomhed. Vi stiller spørgsmålet: Findes der en anden vej?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: